Laster...
1. Audition - Oslo og Hurtigruten
Sesong 11

Idol

Sesong 11 / 7 episoder

Jakten på Norges neste Idol er i gang! Programleder Katarina Flatland og dommerne Andreas «TIX» Haukeland, Tshawe Baqwa og Silje Larsen Borgan har saumfart små og store steder for å finne vår neste store stjerne. Bli med på jakten du også!

 1. Jakten på Norges neste Idol er i gang! Se hvilke «idoler» hovedstaden har å by på, og bli med Katarina, TIX, Tshawe og Silje på en spektakulær audition-seilas om bord på Hurtigruten.

  Tilgjengelig til lørdag 6. juniPublisert 13. januar 2020
 2. Jakten på Norges neste Idol er i gang! Programleder Katarina Flatland og dommerne Andreas «TIX» Haukeland, Tshawe Baqwa og Silje Larsen Borgan har saumfart små og store steder for å finne vår neste store stjerne. Bli med til Oslo og Trondheim!

  Tilgjengelig til lørdag 6. juniPublisert 17. januar 2020
 3. Bli med Tshawe Baqwa til Henningsvær! Hvilke talenter finner Madcon-stjerna fram til på egenhånd?

  Tilgjengelig til lørdag 6. juniPublisert 17. januar 2020
 4. Vi er i Oslo og Trondheim, hvor programleder Katarina Flatland og dommerne Andreas «TIX» Haukeland, Tshawe Baqwa og Silje Larsen Borgan skal prøve å finne vår neste store stjerne.

  Blir tilgjengelig 20. januar 2020 kl. 03:00
 5. Programleder Katarina Flatland og dommerne Andreas «TIX» Haukeland, Tshawe Baqwa og Silje Larsen Borgan har saumfart små og store steder for å finne vår neste store stjerne. Bli med på Hurtigruten og til Oslo.

  Blir tilgjengelig 24. januar 2020 kl. 03:00
 6. Vi bli med TIX til Loen - hvilke talenter finner han fram til på egenhånd?

  Blir tilgjengelig 24. januar 2020 kl. 03:00
 7. Dommerne Andreas «TIX» Haukeland, Tshawe Baqwa og Silje Larsen Borgan fortsetter jakten på Norges neste Idol med flere auditions fra Trondheim og Oslo.

  Blir tilgjengelig 27. januar 2020 kl. 03:00