Laster...
1. Vixen Influencer Awards
Sesong 1

Funkyfam

Sesong 1 / 22 episoder

I serien «Funkyfam» blir vi bedre kjent med treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand og hennes storfamilie. Jørgine er halvt italiensk og har en familie med svært tette bånd og her deler de sin hverdag på både godt og vondt.

 1. «Vixen influencer awards» avholdes i Oslo og Jørgine er nominert til hele tre priser. Hun tar med seg ektemannen Morten og tvillingbrødrene Emil og Silas på den røde løper, men konkurranseinstinktet er stort og fallhøyden enda større.

  Publisert 21. oktober 2019
 2. Hele huset står på hodet når Jørgine og familien skal på ferie til Italia for å besøke sine slektninger i San Felice a Cancello. Men først må hun rekke en beinhard treningsøkt med sin utvidede familie, nemlig bestekompisen Vegard Harm.

  Publisert 22. oktober 2019
 3. Fremme i Italia er det tid for en fartsfylt ferie, hvor både mat og trening settes like høyt. Jørgine tar med seg Morten til Roma for første gang siden han var der med eksen og tvillingbrødrene krangler om hvem som er mest italiensk.

  Publisert 23. oktober 2019
 4. Tilbake i Norge har Jørgine en hektisk timeplan med både foredrag og plateinnspilling i studio. Men hennes viktigste prosjekt er en kokebok som hun skal skrive sammen med sin pappa Raffaele.

  Publisert 28. oktober 2019
 5. Jørgine sjonglerer etter beste evne hverdagen, som består av både glamorøse fotoshooter og funn av skjeggkre. Hun har begynt å kjenne på at hun kanskje trenger hjelp og får gode råd av mamma Trude som kommer på et etterlengtet besøk.

  Publisert 29. oktober 2019
 6. Det er morsdag og Jørgine blir både feiret selv og får i tillegg feire sin egen mamma. Familien holder så et utradisjonelt jobbintervju for å finne den perfekte assistenten til Jørgine. Hvem passer best inn i familien?

  Publisert 30. oktober 2019
 7. Jørgine reiser tilbake til Ålesund for å besøke mamma Trude og brødrene. Familien har et tydelig hierarki som blir ekstra forsterket når storesøster kommer hjem. Lillebror Noah er ikke like opptatt av trening som resten av familien.

  Publisert 4. november 2019
 8. Noah prøver seg som butikkmedarbeider og får en smakebit av voksenlivet. Jørgine og mamma Trude trener på gamle trakter og mimrer tilbake til tiden da Jørgine bodde i Ålesund. Livet har endret seg mye på svært kort tid.

  Publisert 5. november 2019
 9. Familien drar på sin første TV-innspilling sammen og må for én gangs skyld konkurrere i noe annet enn idrett. Jørgines forhold til faren blir satt på nok en prøve når mamma Trude syns det er vanskelig å forstå deres nye relasjon.

  Publisert 6. november 2019
 10. Jørgine og Morten har startet flytteprosessen og det er mye og ta stilling til og enes om når interiør og pakking skal planlegges. Jørgine reiser til Kristiansand for å holde sitt siste foredrag, og der går ikke alt slik hun hadde håpet.

  Publisert 11. november 2019
 11. Endelig er huset på Jessheim innflytningsklart og hele familien er i sving for å komme i orden. Midt opp i det hele reiser Jørgine, Milano, Trude og tvillingene på treningsreise til Kypros, hvor tvillingene skal debutere som instruktører.

  Publisert 12. november 2019
 12. Det er trening og soling som står i fokus på Kypros. Vil tvillingene innfri som instruktører? Mamma Trude gjør så godt hun kan som “aupair” på turen og Jørgine kommer med en sjokkerende avsløring for tvillingene ved bassengkanten.

  Publisert 13. november 2019
 13. Jørgine er nominert til Publikumsprisen på Gullruten og hun kjenner både på nerver og et press om å finne den perfekte kjolen. Midt oppi det hele må hun på fotoshoot og legge siste hånd på verket i kokeboken.

  Publisert 18. november 2019
 14. Det er tid for Gullruten i Bergen og Jørgine tar med hele familien som støtte. Hun og Vegard Harm er nominert i samme kategori, noe som setter et ekstra press på dagen. For Trude og brødrene er det første gang på rød løper.

  Publisert 19. november 2019
 15. Hele familien er med når Jørgine arrangerer Funkygine-challenge i Vallhall arena. Dette er Norges største treningsevent og både Trude og brødrene må bistå som trenere. Emil og Silas har fått et internasjonalt modelloppdrag.

  Publisert 20. november 2019
 16. Jørgine reiser hjem til Ålesund for en fotoshoot, men havner i en kjempekrangel med Trude. Hun ønsker at Jørgine skal delta i en familiefeiring, men Jørgine finner ikke tid i en allerede hektisk timeplan.

  Publisert 25. november 2019
 17. Det nærmer seg Jørgines 30 årsdag og hun inviterer slekt og venner til en kjempefeiring på Jessheim. Men kvelden tar en overraskende vending når det lokale politiet må tilkalles. Jørgines eksmann Kim kommer også på besøk.

  Publisert 26. november 2019
 18. Hele storfamilien reiser til San Remo i Italia for en uke i sol og varme. Stedet har en helt spesiell betydning for Jørgine, siden det var her hun tilbragte store deler av barndommen. Hun tar med Morten på en “trip down memory lane”.

  Publisert 27. november 2019
 19. Jørgine fyller år mens de er på ferie i Italia og hele familien går sammen for å gjøre dagen ekstra fin for henne. Og i velkjent Massa Vasstrand stil, dukker både den ene og den andre gjesten opp for å feire bursdagsbarnet.

  Publisert 2. desember 2019
 20. Lille Milano har blitt ett år og Morten og Jørgine reflekterer over hvor fort tida har gått. Er de klare for et barn til? Morten tar med familien på fotballbanen for å lære bort noen triks og Jørgine går nok en utfordring i møte.

  Publisert 3. desember 2019
 21. Det blir tårevått når tvillingene Emil og Silas flytter ut fra barndomshjemmet. Jørgines nerver er i helspenn før første sending av “Skal vi danse”. Og Trude ankommer hovedstaden for å inspisere tvillingenes nye kollektiv.

  Publisert 4. desember 2019
 22. Få med deg høydepunkter og tilbakeblikk fra hele sesongen.

  Publisert 6. desember 2019