Laster...
1. Nothing Left to Cling To
Sesong 16

Grey's Anatomy

Sesong 16 / 10 episoder

Vi følger dramaet videre ved Grey Sloan Memorial Hospital hvor det nå er usikkert på hvem som må i fengsel av Meredith, Richard og Alex. Trekantdramaer, livskriser og psykiatrisk behandling – det er mye å glede seg til også i denne sesongen av Emmy-vinner «Grey's Anatomy».

 1. Meredith, Richard og Alex må forholde seg til konsekvensene etter at Bailey sparket dem for forsikringssvindel. Etter å ha kranglet med Maggie og gått seg vill i tåken, hjelper Jackson en mann som befinner seg i en farlig situasjon. Tom blir tildelt nye oppgaver på sykehuset.

  Tilgjengelig til lørdag 26. septemberPublisert 27. september 2019
 2. Legene opererer en mann som har krasjet inn i Maggies bil. Owen som er tilbake fra permisjon, sliter med Toms nye rolle. Meredith fortsetter å diagnostisere de rundt seg, selv om hun har fått sparken fra Grey Sloan. Amelia oppdager stadig nye sider ved Link.

  Tilgjengelig til lørdag 26. septemberPublisert 4. oktober 2019
 3. En pasient blir erklært hjernedød etter en fallulykke på en byggeplass. Nå må søstrene hennes avgjøre om de skal holde henne kunstig i live eller ei.

  Tilgjengelig til lørdag 26. septemberPublisert 11. oktober 2019
 4. Etter å ha skapt trøbbel for Grey Sloan, prøver Meredith å gjøre det godt igjen i forhold til sine tidligere kollegaer. Dette går på bekostning av tiden hun egentlig skulle ha brukt til å sone samfunnsstraffen sin. Bailey mottar overraskende nyheter, og Alex får en mulighet.

  Tilgjengelig til lørdag 26. septemberPublisert 18. oktober 2019
 5. Meredith må møte til rettslig høring etter å ha skulket samfunnsstraffen sin. Bailey og Jo får en pasient som Joe kjenner igjen, og Richard og Gemma tar en felles frokost som skjærer seg.

  Tilgjengelig til lørdag 26. septemberPublisert 25. oktober 2019
 6. Alex håper at han skal imponere investorene i "Pac-Gen North", men når han hører forstyrrende nyheter om byggeplassen deres, må han få hjelp av Richard.

  Tilgjengelig til lørdag 26. septemberPublisert 1. november 2019
 7. Catherine er tilbake i byen og har ingen anelse om hva som har skjedd mellom Jackson og Maggie. Owen og Amelia behandler en kvinne som har falt i en kjeller, og innser raskt at det er mer til historien. Og Maggie møter noen av Richards slektninger.

  Tilgjengelig til lørdag 26. septemberPublisert 8. november 2019
 8. Meredith må møte i sykehusstyret. Hennes fremtid som lege er usikker, og hun blir tvunget til å ta et utfordrende oppgjør med fortiden sin. Samtidig settes studentene på prøve, og de kjemper alle for å vise at de er best.

  Tilgjengelig til lørdag 26. septemberPublisert 15. november 2019
 9. Jo blir frivillig på et krisesenter, og får telefon om en baby som er etterlatt på Station 19. Meredith går videren etter møtet med styret. Jackson tar et stort skritt i den gryende romansen med Vic, mens Bailey og Amelia utveksler graviditetsfakta.

  Tilgjengelig til lørdag 26. septemberPublisert 22. november 2019
 10. Etter at gjengen fra Station 19 har gjort sitt, jobber legene natten gjennom for å redde sine kolleger etter bilulykken ved Joe's Bar. Samtidig bekymrer Amelia seg for hvordan hun skal fortelle om graviditeten til Link. Bailey sørger etter et tap. Owen og Teddy tar et stort skritt.

  Tilgjengelig til lørdag 26. septemberBlir tilgjengelig 24. januar 2020 kl. 19:00