Laster...
1. Hitler Danielsen
Sesong 3

Best før

Sesong 3 / 10 episoder

Lena har forsonet seg med jobben på gamlehjemmet, men livet på hjemmebane blir stadig mer komplisert. Lena og Mortens plan om å beholde et normalt og relativt harmonisk forhold, blir vanskelig å gjennomføre, fordi Anemone vil ha full kontroll over Morten, og Lena på lang avstand. Samtidig fortsetter Lena jakten på kjærligheten!

 1. Forholdet mellom Lena og Anemone har surnet kraftig etter bryllupet til Morten og Anemone. Morten ber Lena skjerpe seg og slutte å lyve så mye. Lena vedder med Morten om at hun kan være løgnfri i to døgn. Hvis hun taper, må hun flytte fra gården.

  Tilgjengelig til 24. september 2026Publisert 5. juli 2019
 2. Anemone gir Lena noen regler for samvær i gården, og truer med politianmeldelse hvis Lena ikke overholder reglene. Siste og desperate utvei for Lena, er å bli venninne med Anemone.

  Tilgjengelig til 24. september 2026Publisert 5. juli 2019
 3. Lena oppdager at Astrid og Jan er invitert på parmiddag til Morten og Anemone. For å ta hevn på Astrid, blir Lena venninne med Jans ekskjæreste, Silya, som Astrid har et ganske anstrengt forhold til.

  Tilgjengelig til 24. september 2026Publisert 12. juli 2019
 4. Lena møter kjærligheten der hun minst venter den: I en container med gammelt skrap, møter hun den hippe dumpsterdiveren Hampus, som er veldig opptatt av planeten. Lena tenker at veien til Hampus’ hjerte er å bli som ham.

  Tilgjengelig til 24. september 2026Publisert 19. juli 2019
 5. Til sin store skrekk, opplever Lena at Astrid og Jan gjør det slutt og flytter fra hverandre. Lenas trygge base er forsvunnet. Derfor ser hun ikke noen annen løsning enn å føre dem sammen igjen, slik at hun kan få det deilige livet sitt tilbake.

  Tilgjengelig til 24. september 2026Publisert 26. juli 2019
 6. Lena mister retten til å feriere på familiehytta når det viser seg at Wenche har fått kjæreste og lagt ferieplaner med ham istedet. Derfor lyver Lena om at hun har fått seg kjæreste, og lover å ta ham med på familiedugnaden på hytta.

  Tilgjengelig til 24. september 2026Publisert 2. august 2019
 7. Anemone arrangerer et loppemarked til inntekt for fattige barn i Afrika. Lena vil ikke være noe dårligere, og sier at hun har en pengeinnsamling hun også. Anemone tror ikke på Lena og foreslår at de konkurrerer om hvem som samler inn mest penger.

  Tilgjengelig til 24. september 2026Publisert 9. august 2019
 8. Lena vil være en god venninne for Astrid, og ikke date Viggo som Astrid har et dårlig forhold til. Men Viggo liker Lena veldig godt, og gjør sitt ytterste for å sjarmere henne. Det blir vanskelig for Lena å være den gode venninnen hun vil være.

  Tilgjengelig til 24. september 2026Publisert 16. august 2019
 9. Anemone skal snart føde og bygger rede som aldri før. Morten er rastløs og kjenner sterk trang til å lufte seg sammen med gutta før fødselen, noe Anemone er totalt og fullstendig uenig i.

  Tilgjengelig til 24. september 2026Publisert 23. august 2019
 10. Viggo inviterer Lena med på tur til Vegas. Lena tror at Morten fortsatt har følelser for henne, og må finne ut av om dette stemme før hun reiser. Men plutselig er Morten forsvunnet. Lena og Anemone må samarbeide om å finne ham før flyet går.

  Tilgjengelig til 24. september 2026Publisert 30. august 2019