Laster...
Laster...

The Capture

Sesong 1 / 8 episoder

Den ambisiøse etterforskeren Rachel aner en konspirasjon når den mistenkte kidnapperen Shaun hevder å være offer for falske videobevis. Skal Rachel tore å stole på Shaun? Og hvem tyr i så fall til så avanserte metoder for å få ham arrestert? "The Capture" er en britisk thriller i åtte deler om jakten på sannheten i et overvåkingssamfunn der alle bilder kan manipuleres.

 1. Seriestart. Soldaten Shaun har nettopp blitt frikjent for krigsforbrytelser når han blir mistenkt for å ha kidnappet forsvarsadvokaten sin. Etterforskeren Rachel Carey får i oppdrag å etterforske saken og innser at noe ikke stemmer.

  Tilgjengelig til 31. januar 2021Publisert 26. november 2019
 2. Når videomaterialet plutselig forsvinner fra etterforskningen, må Rachel løslate Shaun. Samtidig som Rachel leter etter andre bevis, ber Shaun bestevennen Mat om hjelp til å bevise sin uskyld.

  Tilgjengelig til 31. januar 2021Publisert 26. november 2019
 3. Rachel bearbeider kontaktene sine for å kunne følge Shauns bevegelser via byens overvåkingskameraer. Shaun klarer til Rachels store irritasjon å forsvinne fra radaren, men havner snart i klørne på den mystiske agenten Frank Napier.

  Tilgjengelig til 31. januar 2021Publisert 3. desember 2019
 4. Rachel mister ansikt overfor kollegaene sine, men kommer på sporet av en ny teori når hun lærer mer om manipulering av overvåkingsbilder. Shaun befinner seg igjen på flukt når han innser noe sjokkerende.

  Tilgjengelig til 31. januar 2021Publisert 3. desember 2019
 5. Shaun setter sin lit til to mystiske fremmede som påstår at de kan lede ham til sannheten. Rachel får mistankene sine bekreftet under et møte med Napier og bestemmer seg for å bryte reglene. Det får alvorlige konsekvenser.

  Publisert 10. desember 2019
 6. Shaun etablerer kontakt med arkitekten bak problemene, mens Rachel får tilgang til et nytt bevis. Begge er helt uforberedt på konsekvensene av å vite den komplekse og rystende sannheten.

  Publisert 10. desember 2019
 7. Shaun klarer å flykte fra aktivistene, for så å støte på Rachel. Shaun bestemmer seg for å stole på henne, men en enorm trussel lurer i bakgrunnen og prøver å lokke ham ut fra skjulestedet sitt.

  Tilgjengelig til 31. januar 2021Publisert 17. desember 2019
 8. Sesongavslutning. Etterretningstjenestens mørkeste hemmeligheter risikerer å bli avslørt. Shauns, og hele rettssystemets, fremtid står på spill, og Rachel kan påvirke utfallet. Hva skal hun gjøre?

  Tilgjengelig til 31. januar 2021Publisert 17. desember 2019