Laster...
1. Episode 1
Sesong 1

Saknad

Sesong 1 / 4 episoder

Det intense kriminaldramaet "Saknad" er Colin Nutleys første TV-serie på tjue år. Helena Bergström spiller politietterforsker Maja Silver, som reiser tilbake til hjemstedet i det svenske bibelbeltet for å møte datteren Rebecka (Molly Nutley) igjen. Men en dramatisk hendelse lammer plutselig det lille lokalsamfunnet. I øvrige roller møter vi blant andre Samuel Fröler, Julia Dufvenius og Johan Widerberg.

 1. Politietterforsker Maja Silver vender tilbake til hjemstedet for å lappe sammen forholdet til datteren Rebecka. Men livet tar en ny vending når en ung kvinne blir funnet død i en grøft. Er det en ulykke, et selvmord eller et mord?

  Tilgjengelig til 30. juni 2021Publisert 1. juli 2018
 2. Den døde kvinnen blir identifisert som Mette Andersson, 22 år, fra Stockholm. Og plutselig forsvinner også en 16 år gammel jente. Nå blir Maja og kollegaene hennes tvunget til å snu hele lokalsamfunnet på hodet. Det blir ubehagelig for mange av innbyggerne.

  Tilgjengelig til 30. juni 2021Publisert 1. juli 2018
 3. 16-årige Emelie er fortsatt savnet. Politiet graver stadig dypere i innbyggernes liv, men kirken stikker kjepper i hjulene. Én jente er død, og én er forsvunnet. Hvem er den hovedmistenkte? Midt oppe i alt dette prøver Maja desperat å få tilbake sin egen datter.

  Tilgjengelig til 30. juni 2021Publisert 1. juli 2018
 4. Hele samfunnet er snudd på hodet, men Emelie er fortsatt sporløst forsvunnet. Å følge med på jakten er som å betrakte et bilkrasj i sakte film. Hvor er hun? Hvem tok henne? Maja vet at det ofte er den man minst mistenker.

  Tilgjengelig til 30. juni 2021Publisert 1. juli 2018